Špinavá ruka

Mýdlo

Na první pohled to může vypadat jako tip na dárek pro babičku, ale není tomu tak. Co tentokrát nedávat sprchový gel, ale třeba solvinu?

Solvina

Čistokrevný geek se sice neušpiní, ale těch moc není. Většinou má v sobě i kousek bastlíře či opraváře a ti už pořádné mýdlo ocení. Nemyslím na nějaké růžové navoněné mýdlo, ale typickou solvinu nebo kominické mýdlo. Pokud chcete najít i jiné výrobce, hledejte frázi „mycí pasta na ruce“.

Mycí pasta se prodává ve dvou variantách. Buď v konzistenci tekutého mýdla, která je vhodná i do dávkovačů nebo jako pasta, která se odebírá z kelímku.

Cenové rozpětí: 20,- až 100,- Kč za malé balení 450 g

Vhodné pro: domácí kutilové, milovníci automobilů a všichni, co pracují kolem domu.

Pokud tento vtipný kosmetický dárek chcete dotáhnout k dokonalosti, přibalte k němu ještě uvolňovač zarezlých šroubů WD-40. Při jeho použití se špinavýma rukama tak nějak automaticky počítá.

Tento článek není placená reklama. Odkazy směřující na další weby jsou jen ilustrativní. V článku jsou uvedeny věci, které buď již vlastním a mám z nich radost, anebo bych si je skutečně k Vánocům přál. Čokoláda nebo lahev šampaňského jsou sice fajn, ale největší radost mám z praktických dárků. Z takových, které mohu používat opakovaně každý den.

Pro získání dalších nápadů navštivte náš článek Tipy na vánoční dárky podle abecedy.

1 názor na “Mýdlo”

  1. Pingback: Tipy na vánoční dárky podle abecedy - dárky pro muže, kluky a geeky

Diskuse uzavřena.

Přejít nahoru