Tričko – 3 rady, jak vybrat správný motiv potisku

Tričko je určitě super dárek i pro geeka. Ale pozor, různá trička o tom, jak jsme divní nebo jiní, nám opravdu vtipná nepřijdou. Zkuste to jinak.

Cenové rozpětí: V CZ e-shopech nebo na eBay nejčastěji mezi 300,- a 500,- Kč. V zahraničních e-shopech okolo 500,- ale připočítejte ještě poštovné.

Vhodné pro: kdokoliv, jen ho musíte trochu znát, ať trefíte to správné téma.

Jak vybrat tričko pro geeka, rada 1. – nějaká trička už nosím

Přesně tak, podívejte se, jaká trička už nosím. Případně o kterých prohlašuji, že jsou „sváteční“ = na výjimečné příležitosti. Neznamená to, že máte koupit úplně ty samé (i když u těch svátečních by to byla možnost, jak si tričko užít častěji), ale mohl by to být směr, kterým se ubírat.

Rada 2. – nějakému tématu fandím

Mám rád vesmír? Bastlím elektroniku? Jsem programátor? Hraji si s RC modely nebo vláčky? Zkuste k tomu najít tematické tričko. Klidně může být decentní, nenápadné, takové, které pochopí jen zasvěcení. Nepotřebuji říkat na potkání: „já jsem ten divnej, koukněte na mě“.

Rada 3. – mám oblíbený nějaký produkt, projekt nebo značku

Tričko Kali Linux
Tričko Kali Linux

Jsem fanda Apple nebo naopak Android? Používám několik let Linux? Podporuji nějaký projekt? Podívejte se, jestli mají nějaké reklamní předměty. Třeba něco zajímavého objevíte. Některé projekty v rámci marketingu zasílají reklamní předměty zdarma.

Pokud půjdete tímto směrem, dejte si pozor na jednu věc a tou je bezpečnost. Sám jsem si kdysi koupil tričko Bitcoin, ale nakonec jsem ho na sobě měl jen jednou. Původně se mi to zdálo jako dobrý nápad, ale když jsem si tričko oblékl, zjistil jsem, že nechci být veřejně „označen“ jako uživatel kryptoměn. Je to potenciální bezpečnostní riziko.

Tento článek není placená reklama. Odkazy směřující na další weby jsou jen ilustrativní. V článku jsou uvedeny věci, které buď již vlastním a mám z nich radost, anebo bych si je skutečně k Vánocům přál. Čokoláda nebo lahev šampaňského jsou sice fajn, ale největší radost mám z praktických dárků. Z takových, které mohu používat opakovaně každý den.

Pro získání dalších nápadů navštivte náš článek Tipy na vánoční dárky podle abecedy.

1 názor na “Tričko – 3 rady, jak vybrat správný motiv potisku”

  1. Pingback: Tipy na vánoční dárky podle abecedy - dárky pro muže, kluky a geeky

Diskuse uzavřena.

Přejít nahoru